UPPDATERING: Nu finns version 1.1 av Radio AF för iOS tillgänglig på App Store. Versionen inkluderar buggfixar för bland annat iPod kontrollerna och några mindre förbättringar av iPad UI:t.

Idag är det officiellt! Radio AFs applikation för Android och iOS har släppts och därmed blir Lunds studentradio den första studentradion i Sverige med att ha en egen applikation för Android och iPhone! Det ser vi som ett stort steg i rätt riktning och vi är så klart oerhört glada över att vi fått chansen att hjälpa Radio AF med att utveckla deras applikation.

Såhär säger Stationschef Christian Lagerbrant om projektet – ”Vi har länge fått frågan från våra lyssnare varför vi inte har en app, så här finns en klar efterfrågan, och det är jättekul att kunna sprida Radio AF på detta sätt”.

Applikationen ger möjligheten att lyssna på Radio AF via 3G eller WiFi, se den aktuella programtablån, det senaste från @radioaf på twitter och möjligheten att tipsa sina vänner om applikationen via twitter, facebook och email.

Vi ser fram emot ett fortsatt samarbete med Radio AF och hoppas att lyssnarna är lika nöjda som vi med resultatet!