Nu är det lite mer än en vecka sedan vi kom hem från San Francisco och ungefär två veckor sedan Google I/O. Vi har nu hunnit komma in i den dagliga rutinen igen efter vår härliga tid Amerika. Vi har även haft möjligheten att leka med de nya enheter som lanserades under konferensen (Nexus 7, Nexus Q och ChromeBox). Konferensen höll på mellan den 27 och 29 Juni på Moscone Center i centrala San Francisco. Eventet var fullspäckad med två Keynotes, Code Labs och en hel del tekniska föreläsningar. Det fanns även utrymme för diverse andra utställare och installationer från Google där man kunde snacka med specialister från Google Chrome och Android med flera.

Så här såg det ut när vi skulle registrera oss när vi anlände kvällen innan konferensen började.

Den förmodligen häftigaste händelsen den första dagen av konferensen var Keynoten då förutom att visa Nexus 7 och Nexus Q för första gången man fick en första live demo av de mycket efterlängtade Google Glasses. Har ni inte sett det redan så rekommenderar jag att ni tar er en stund och kollar på det, vi kan bara säga att det var riktigt häftigt att vara där i samma rum när det hände.

Här till höger ser vi en bit av Sebastians huvud och den otroligt långa kön till första dagens Keynote.

För att avsluta så var det en helt fantastisk konferens och om vi har möjlighet så kommer vi definitivt att åka dit fler gånger! Så om du skulle få möjligheten att åka det så rekommenderar vi det starkt.