Sweden Social Webcamp är en unconference som anordnas på ön Tjärö i Blekinges vackra skärgård i mitten på augusti varje år och i år var det dags för den tredje upplagan. Alla sessioner på konferensen hålls av deltagarna själva så alla har möjlighet att hålla en session om valfritt ämne. Detta formatet bidrar till mycket varierande innehåll och även väldigt intressanta diskussioner. Nytt för i år var den så kallade för-griden som gav deltagarna möjlighet att i förväg lägga upp förslag på sessioner de ville hålla redan innan ankomsten till konferensen.

I år var andra året på SSWC för mig och Sebastian. Årets SSWC bjöd precis som förra årets på en massa trevliga diskussioner och möten med nya trevliga människor. I år var vi inte bara på konferensen som representanter av vårt eget företag men även för Kvittar tillsammans med Anna Oscarsson.

 

Internetworld lyckades även fånga oss på bild. Här sitter vi och jobbar
tillsammans med Linus från Flattr (bilden är hämtad från Internetworld.)

Vi ser fram emot att besöka Tjärö och SSWC även nästa år med förhoppningen om en lika trevlig helg! Vi har även lite roliga nyheter som vi kommer avslöja inom kort så håll ögonen öppna här på bloggen, vår sida på Facebook och vår twitter inom de kommande veckorna.