På Simson Creative Solutions specialiserar vi oss på design och utveckling av mobila applikationer. Vi har varit med sedan början och har sedan starten arbetat med fler än 50 applikationer.

Vi utvecklar alla våra applikationer parallellt på iOS och Android, något vi gjort sedan vi startade. För oss börjar designprocessen med en tydlig specifikation utifrån identifierade behov hos kunden. Efter det tar vi fram design till applikationen, optimerad för varje operativsystem.

För oss är det oerhört viktigt med optimal prestanda och användarvänlighet. För att uppnå absolut bästa prestanda är alla applikationer vi bygger så kallade native-appar.

alex_profile

Alexander Simson

Alexander är iOS-specialist och har arbetat med utveckling för iOS sedan 2009. Med sina kunskaper inom iOS har han bland annat jobbat som konsult på ett av Forbes ”Fastest-growing Tech companies” samt med flertalet internationellt välkända applikationer.

sebbe_profile

Sebastian Simson

Sebastian är Android-specialist och har arbetat med utveckling av Android-applikationer sedan 2009. Sebastians har arbetat med applikationer med flertalet miljoner användare för allt från banker och fastighetsförmedling till kollektivtrafik.